Vi har flyttet til nye lokaler i Stensgata 8 og har gleden av å kunne tilby 15% rabatt på den første behandlingen til våre gamle kunder. For bestilling send en sms til 99437243 eller send oss en epost til post@noushin.no

Hårklipp blir som kunden selv ønsker. Du kan enten fortelle oss hvordan du vil ha det, eller be om gratis rådgivning om hvilken klipp som «kler deg» for hverdagen eller en spesiell anledning. Om du ønsker det kan du ta med et bilde for å vise oss hvordan du vil ha det, eller velge en modell fra våre kataloger. Du får uansett gratis rådgivning.

Hos oss inkluderer alle klipp, gratis vask med en sjampo og balsam som passer til din hårtype og lett styling, i prisen.

Hos oss er vi stolte av å ha 100 % vellykkede resultater hver gang.

 • PRIS

  Avhenger av mengde hår

  Fra 480,-
BESTILL DENNE BEHANDLINGEN HER!

Er du lei av den fargen du har på håret, eller kanskje du er fornøyd med fargen og vil bare farge etterveksten? Eller hva med skikkelig forandring som en ombre style vil gi deg? Uansett hva du måtte like, og hvilken anledning det gjelder finnes det en farge til deg. Her får du også råd og veiledning til hvilken farge som «kler» deg.

Har du sensitiv hodebunn, ikke bekymre deg. Vi har også organisk farge for de som ønsker det. Denne serien farger er ammoniakkfri og er helt luktfri. Spør din frisør om råd.

Vi bruker forskjellige metoder for å lage striper til våre kunder. Alt ettersom hvordan kunden ønsker at sluttresultatet skal være, benytter vi oss av hette, aluminiumfolie eller plastfolie.

Det man skal være spesielt oppmerksom på når man striper håret er at det ikke skal bli skadet, eller tørt er noe som resulterer i et mer slitt hår. Hos oss har vi tenkt på dette problemet. Hos oss bruker vi ammoniakkfrie produkter som oksidant og blekemiddel.

 • PRIS

  Avhenger av mengde hår

  fra 1200,-
BESTILL DENNE BEHANDLINGEN HER!

Threading betyr å fjerne hår ved hjelp av tråd. Ved å bruke tråd, får man også med små, lyse hår som ellers ville være vanskelige å se når man bruker pinsett. Dessuten får huden en liten «massasje» i tillegg til at hår fjernes. Denne «massasjen» vil få i gang blodsirkulasjonen under huden og motvirke rynkedannelse og tidlig alderstegn i ansiktet. Sammenliknet med barberhøvel og voksing vil hår som fjernes ved threading komme saktere ut, og det gjør at behandlingen vil vare lenger.

Vi bruker en unik teknikk som kan kombinere bruk av både tråd, pinsett og brynsaks. Det innebærer at vi først fjerner hår med tråd for så å klippe lengden etter ønske og tilslutt bruker vi pinsett for å forme øyenbrynene etter kundens ønske.

Keratin er det stoffet som håret er bygget av. En keratinbehandling vil derfor reparere og gjenoppbygge håret innenfra og tilføre eksepsjonell glans og styrke. Behandlingen reparerer skader håret ditt får ved bruk av krølltang/glattejern, kjemiske skader av farge/bleking, sol/saltvann, føning og permanent.

Keratin brukes også til å temme krøllete, tørt eller brusete hår, eller rett og slett rett ut bølgete hår. Den reduserer volumet fra 75% til 90%.

Keratinbehandlingen tilsetter et protein som er en naturlig del av byggesteinene i håret. Som et resultat av behandlingen vil håret gjenopprette sin sunne naturlige struktur da keratin fyller inn hull og brudd på hårstrået, og gjør det slik mer elastisk, blankere og lettere å style.

Keratin har ansvar for å styrke håret og gjør det mindre sannsynlig for å bryte. Den reparerer ødelagt hår og hjelper til å holde på fuktighet. Takket være keratin, kan håret tåle solens varmende stråler og vinterens kulde samt varmen fra stylingverktøy som krøll- og rettetenger.

Vi bruker CACAO BRAZIL Max Lizz100 force2 fra Rlizz Paris som inneholder bl.a. aktiv konsentrat av carbocysteine, aminosyrer, Kashmir keratin-proteiner og soya-protein. Den inneholder 0% Formaldehyd, 0% Ammoniak og 0% Paraben og kan derfor brukes til og med av gravide ! Vi fester keratin på håret ved hjelp av varme uten bruk av kjemikalier som ødelegger håret.

 • PRISER

  Avhenger av mengde hår

  Fra 4500,-
Bestill denne behandlingen her!

Skal du ut i helgen, eller skal du bare være ekstra fin til et viktig møte på jobben, og kanskje du har planer om en romantisk kveld med din kjære? Det finnes mange grunner til at man kan trenge profesjonell råd og veiledning til å bruke make-up. Dersom make-up’en er gjort profesjonelt, vil den på en naturlig måte dekke urenheter, kviser, sorte prikk, føflekk, og fregner og få frem din utseende slik du selv vil vise det frem.

Vår make-up artist gir deg råd og veiledning om hva du skal gjøre, hvilke produkter du bør bruke, og setter også make-up på deg dersom du ønsker det. Da bruker vi anerkjente merker av høykvalitet som Dior, Chanel og Estée Lauder og Kryolan.

Planlegger du en kveld med dine venninner på byen, eller vil du gjøre deg klar til en date med drømmemannen? Prøv en oppsetting, du vil garantert få oppmerksomhet. Ikke bekymre deg for at du ikke har langt nok hår. Du kan kjøpe/leie oppsettingshår hos oss.

Hvis du har lyst på langt hår igjen, men ikke vil vente flere måneder på at håret ditt skal vokse, så kan vi hjelpe deg. Vi kan enten bruke de extensions du allerede har, og evt. farge dem for deg eller hjelpe deg med nye extensions.

Vi bruker ekte hår av høy kvalitet og fester det med keratinknuter. Extensions vil ikke falle av, men håret ditt vokser, og det er jo bra :) , men det gjør at etter 3-4 måned vil keratinknutene synes. Hvis du fortsatt vil ha langt hår må du derfor flytte tilbake extensions til hårroten igjen. Du trenger da ikke å kjøpe nye extensions, men betaler kun for arbeidet.